donderdag 28 mei 2015

Jarig zijn in de Brugklas!

Hallo allemaal (Erva hier),

Op 22 mei was ik jarig. Ik werd 13 jaar. Jullie vragen je zeker af of ik het heb gevierd. Ja, dat heb ik zeker gedaan. Met vriendinnen na school, maar ook tijdens school. Jullie denken vast: ‘Huh, vieren ze ook verjaardagen op de middelbare school?’ Ja, dat doen ze nog zeker.
Mijn vriendinnen hebben allerlei leuke dingen voor mij klaargemaakt. Bijv. ’s ochtends toen ik naar m’n kluisje liep, hadden mijn vriendinnen mijn kluisje te versieren. En zij hebben ook verrassingen voor mij gemaakt, tijdens school. In de kleine pauze na biologie, kwam ik het Atrium in en ik zag een heel erg mooi versierde cake op tafel met ballonnen. Ik kreeg ook cadeaus van ze.

Zelf heb ik me ook aan de regels gehouden en heb ik m’n klas getrakteerd op heerlijke zelfgemaakte Turkse broodjes met feta of met rundergehakt. Niemand kon er 'nee' tegen zeggen.
Na school hadden we ook afgesproken om samen ijs te gaan eten in de stad. Eerste hielden we een fotoshoot in de Bart Smit met allerlei schattige knuffels. Daarna liepen we door de McDonald’s. Iedereen haalde iets naar keuze. Ik zelf haalde natuurlijk een McFlurry met M&M’s. We kletsten erg lang met elkaar en maakten selfies. Die gepost werden op internet. Daarna gingen we weer naar huis.

Thuis waren er allemaal slingers en ballonnen opgehangen. Toen ik naar binnen kwam, lagen er allemaal cadeautjes op de tafel. Natuurlijk hadden we ook een heerlijke taart met kaarsjes. Het was erg gezellig, omdat er ook heel veel familie aanwezig was. Er werd heel veel gegeten en gekletst.’s Avonds lag ik doodmoe in bed. Dat was het wel waard! Want het was echt een super verjaardag!

Dit was mijn laatste blogje! Tot volgend jaar allemaal!
Groetjes,


Erva Altun