donderdag 27 november 2014

Serie clubs: De Bijenclub

Op het LCL hebben we ook een bijenclub, onder leiding van meneer Thulings. We zitten daar met een grote groep kinderen wat best speciaal is. Er zijn bijna geen jeugdige imkers in Nederland.  
We doen er verschillende dingen zoals kunstraampjes maken en kaarsen draaien van bijenwas. We hebben ook laatst ons 5000ste potje honing geslingerd!!! We hebben onze bijenvolken staan bij ’t Wasven. Daar kan je ze altijd bekijken.
Het zijn erg veel bijen. Maar ze zijn niet gevaarlijk hoor!!! Je kan gewoon kijken van heel dichtbij zonder gestoken te worden. We zijn ook naar het bijenmuseum in Oss gegaan. De bijenclub komt meestal bijeen als het een kortere lesdag is. Op die manier ben je niet veel langer dan normaal met school bezig. We komen niet zo vaak bijeen, meestal een keer per maand. We staan ook op de Open Dag in januari. Dus kom naar de Open Dag en laat je door ons verrassen!
En wil je echt weten hoe het is, kom dan volgend jaar naar het LCL en kom bij de bijenclub!
Ik hoop echt dat jullie komen!!!
En… wil je meer weten lees dan de blogs van het LCL brugklasblog!! Binnenkort meer over First Lego League en de Schoolband.

Pascal Otjens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten